AANWEZIG

Download hier een routebeschrijving vanaf de A2 (rond Utrecht).

Per auto:

Komt u per auto, dan op de A-7 blijven richting Murcia (zie voor de verdere route de routebeschrijving). De afstand vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 2100 kilometer. Om de voor u beste / meest geschikte route te rijden raden wij u aan om een routebeschrijving bij de ANWB te halen, tevens kunnen zij u adressen aanreiken van goede overnachtingsplaatsen voor onderweg. De online routeplanners op de startpagina zijn ook goed te raadplegen.

Gedetailleerde routebeschrijving vanaf vliegveld Alicante naar KenK in spain. De reisduur bedraagt ongeveer 25 minuten (34 km).

Start op de parkeerplaats van het vliegveld.Rijd na 350 m de oprit van de N-388 op richting Elche / Valencia / Murcia.Rijd na 3 km de oprit van de snelweg A-7 op richtnig Elche / Murcia.Neem na 14 km afrit nr. 714 richting Elche - Elx / Aspe.Neem na 700 m op de rontonde de 2e afslag richting Aspe / NoveldeVolg de cv-84 richting Aspe / Noveldda (bij de rotondes rechtdoor).Neem de afslag richting Aspe / Crevillent (n-325).Op het verkeersplein onderaan de afslag links richting Crevillent / Hondon de Las Nieves (n-325).Na 500m op de rotonde eerste afslag richting Hondon de Las Nieves.Na 7 km bent u in Hondon de Las Nieves, blijf de hoofdweg door het dorp volgen (cv-845) en rij het dorp weer uit.Na 500m buiten het dorp linksaf bij bordje met Bayon erop.Op de eerste kruising rechtsaf (bij een meubelfabriek).Bij een splitsing met gekleurde containers (groene pijl) schuin links omhoog (niet linksaf slaan).Bij het bordje Bayon 7 na ongeveer 1 km linksaf een klein weggetje op.KenKinspain bevindt zich na ongeveer 100 meter aan de rechterzijde (nr 60).