AANWEZIGHuurvoorwaarden K&K in Spain


Om verrassingen te voorkomen geven wij graag vooraf helderheid over de wederzijdse rechten en plichten. In onderstaande huurvoorwaarden hebben wij daarom aangegeven waarop u kunt rekenen en wat wij van u vragen.
Hoewel dit erg strak en afstandelijk kan overkomen, doen wij dit met de intentie uw verblijf in onze woning tot een succes te maken en bovendien ons plezier in de verhuur te blijven behouden!

1. Reservering, factuur en huurprijs
Op onze site www.kenkinspain.nl kunt u onder ‘reserveren en contact’ uw (aan)vraag bij ons indienen. Ook kunt u ons mailen via info@kenkinspain.nl. Geeft u dan het volgende aan :
• Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mail adres
• aantal personen
• eventueel huisdieren
• kinderbedje gewenst
• verwachte datum en aankomsttijd in de woning
• verwachte vertrekdatum en -tijd uit de woning

Wij mailen u dan binnen 24 uur de beschikbaarheid en de prijs. U bevestigt vervolgens per mail of de reservering en kosten akkoord zijn. Wij mailen u de reserveringsbevestiging en de totale kosten daarvan. Wij vragen 50% van de huurkosten te voldoen bij boeking, de overige 50% van de huurkosten graag voldoen uiterlijk een maand voor aankomst.
N.B. De in de mailwisseling aangegeven prijs is bindend.

2. Overige kosten
Wij brengen de kosten voor de verplichte eind-schoonmaak in rekening € 60 voor casa Jowi, € 40 voor casita Dito en € 20 voor casita Finese. Daarnaast vragen we per verblijf € 25 voor de ontvangst en sleuteloverdracht. Deze kosten betaalt u ter plekke bij aankomst aan onze beheerster.
Wij berekenen een borg van € 200. Deze maakt u voor aankomst aan ons over op nummer NL69INGB0756335035, t.n.v. K. Nelissen. Indien bij vertrek alles in orde is krijgt u die borg binnen 7 werkdagen van ons teruggestort.

De huurprijs is inclusief de kosten voor gas, water, elektra, WiFi en satelliettelevisie. Hoewel een comfortabele woning het uitgangspunt is, zijn wij gerechtigd bij aantoonbaar extreem verbruik van energie en/of water, extra kosten aan u door te berekenen.
Indien u in de winterperiode komt hebben wij gaskachels voor de behaaglijkheid van de accommodatie. Per verblijf krijgt u 1 volle gasfles van ons. Indien u meer verbruikt is de volgende gasfles voor eigen rekening (prijspeil 2018 zo’n € 16).
Verder zijn er geen kosten aan het huren verbonden; gebruik van kinderbedje e.d. is kosteloos.

3. Betaling
Bij reservering wordt 50% van de huurprijs in rekening gebracht. U dient dit bedrag binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging te voldoen. De overige 50% dient u uiterlijk een maand voor het begin van de huurperiode te betalen.
4. Annulering
Bij niet tijdige of niet volledige betaling kunnen wij de reservering annuleren. Dit bevestigen wij per mail. Ook u kunt annuleren. In dat geval ontvangt u de reeds betaalde huur niet terug, tenzij wij de woning alsnog aan anderen kunnen verhuren voor de gehele of gedeeltelijke periode. Uiterlijk een week na de oorspronkelijke huurperiode betalen wij het van derden te ontvangen bedrag aan u terug, verminderd met € 17,50 aan administratiekosten.

5. Aankomst en vertrek
Wij willen het betrekken van de woning zo goed mogelijk laten aansluiten op uw vluchttijden of auto reistijden. Indien mogelijk kunt u de woning in principe betrekken op het door u aangegeven tijdstip; dit geldt ook voor het tijdstip van vertrek. Mocht dit problemen opleveren m.b.t. nieuwe huurders en de schoonmaak van de woning (aankomst en vertrek op 1 dag), dan zullen wij dit vooraf aan u melden. In dat geval kunt u de accommodatie vanaf 16.00 uur betrekken en uiterlijk om 10.00 uur verlaten. U kunt altijd uw koffers etc. langer bij ons laten en nog gebruik maken van het zwembad.

6. Goed huisvader
Wij verzorgen de accommodatie, zoals omschreven op onze website. Wij zorgen ervoor dat de woning schoon is bij de aanvang van de huurperiode en zullen redelijkerwijze alle gebreken opheffen die het verblijf minder aangenaam zouden kunnen maken of verhinderen.
Mocht u nog ergens problemen mee hebben of ontbrekende inventaris ontdekken, wilt u dat z.s.m. aan ons melden, zodat wij voor een oplossing kunnen zorgen?
U dient de woning zorgvuldig te gebruiken; u mag niet geheel of gedeeltelijk onderverhuren of aan derden in gebruik geven. Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan.
U dient aan omwonenden geen overlast of hinder te veroorzaken en het aantal afgesproken bewoners niet overschrijden. In geval van overlast kunnen wij u de toegang ontzeggen; er vindt dan geen restitutie plaats van de huursom en de schoonmaakkosten.

7. Roken
In de Casita's is het verboden te roken, wel mag er op ons terrein (buiten) gerookt worden.

Wij wensen u een heel fijn verblijf bij ons! Mocht er onverhoopt iets zijn laat het dan direct weten dan kunnen we uw vraag of opmerking meteen oppakken. Belt u dan met onze beheerster Alie (0031 616085313) en/ of stuur een mail naar info@kenkinspain.nl.

Met zonnige groet,
Patrick, Katja en Dito